Свято Благовіщення в монашій спільноті

Цьогорічні квітневі дні  з холодним вітром, дощем, як також пандемія короновіруса, що здається не матиме кінція, не заохочують до виходження з дому, що зрештою є небажане і невказане.

В серці людини закодоване є однак прагнення бути з другою особою, з людьми у розмові, розраді, молитві. Саме празник Благовіщення став для Сестер Служебніць нагодою, щоб прибути до своїх сусідок 6. 04. 2021 р. Для відзначення цеї величавої події, де з Божого задуму небо з’єднується з землею для порятунку впалого людства. Сталось це за справою Пресвятої Богородиці.

У невеликій круклянецкій каплиці сестри місцеві і гості проспівали Вечірню цьогож празника, Гарний спів допомагає зрозуміти гідність Богоматері. В стихах призначених на згадане свято названо Її м. ін. незасіяною землею, мостом, що переводить до неба, божественним посудом манни а також Адамовим визволенням.

Дальші стихи уводять молільників у діялог Марії з архангелом Гавриїлом. Стає бо вона перед незбагненою тайною Божого материства, за якої Її, покірну Дівицю, вибрав сам Господь Бог. Стихи Литії оспівують цей момент називаючи Її духовним мостом, брамою і престолом Небесного Царя. Вона бо є тою що з волі Небесного Отця приводить на землю Божого Сина для спасіння Світу.

Дякуємо Господеві за Його спасенну дію та за смиренну співпрацю Пресвятої Богородиці, яка проводить на землю Божого Сина. В цей спосіб Бог з’єднався з людиною для її спасіння і вивищення.

По цій прекрасній молитві сестри перейшли до їдальні, щоб погостуватись смачною піцею. Була це гарна нагода, щоб стрінутись разом, поговорити з собою і почутись одною служебницькою родиною яка прагне обновляти себе новою Божою енергією і великим жаром любові Бога і людей.   

                                                                                  

                                                                                                          Сестри Служебниці НДМ

A man
Напишіть нам

Контакт

Adres
Zgromadzenie Sióstr Służebnic NPM Rajców 11 00-220 Warszawa
Telefon:
+48 22 831 73 16
E-mail:
siostrynmp@gmail.com
A man
З метою надання послуг на найвищому рівні використовуємо файли cookies. Візит до нашої сторінки означає, що будуть вони поміщені у Вашому пристрої. В кожній хвилі можна зробити зміни налаштувань на Вашого браузеру. Додатково, візит до нашого сайту означає прийняття Вами засад обробки персональних даних, котрі були надані електронним шляхом. Ознайомтеся з нашою політикою приватності. (Закрити)